Tort de dovleac cu fantome mici
Dacă 35 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tort de dovleac cu fantome mici ar putea fi un spectaculos fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 30 de porții cu 169 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de ienibahar, praf de copt, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cupcakes de dovleac cu umplutură de ganache de ciocolată și acoperite cu fantome de bezea, Fantome în tortul cimitirului, și Șuncă pe fantome.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inci.
Combinați primele 9 ingrediente. Într-un castron separat, bateți ouăle cu un mixer electric la viteză medie până se spumează.
Adăugați dovleacul, uleiul și cerealele, bătând până se combină.
Adăugați ingrediente uscate, bătând până se umezesc.
Se amestecă chipsuri de ciocolată și nuci pecan.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți tortul timp de 1 oră sau până când o scobitoare înfiptă în centrul tortului iese curată.
Lăsați să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă timp de 15 minute.
Stropiți Gananche de ciocolată simplă deasupra tortului. Aranjați fantome mici în jurul centrului de tort.