Tort De Căpșuni Cu Capul În Jos

Tort De Căpșuni Cu Capul În Jos
Această rețetă servește 8 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 306 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr pudră, mascarpone și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Capsuni Cu Susul În Jos Tort, Tort De Căpșuni Cu Capul În Jos, și Capsuni Cu Susul În Jos Tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
3
Spray 8 (4 uncii) ramekins cu spray de gătit. Folosind o 1/4 cană de zahăr, înveliți fiecare ramekin Uns cu o stropire bună. Feliați căpșunile în sferturi și aranjați într-un model spiralat pe fundul fiecărui ramekin.
4
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
5
Într-un castron mare cu un mixer electric, crema împreună unt, mascarpone și zaharuri. Bateți ouăle, câte 1 pe rând, urmate de extract de vanilie.
6
Se amestecă în jumătate din amestecul de făină, urmat de zară. Se amestecă amestecul de făină rămas, urmat de nectarul de căpșuni. Amestecați bine pentru a îndepărta orice bulgări.
7
Se toarnă amestecul în fiecare ramekin peste căpșuni și atingeți ramekins pe contor pentru a elibera orice bule de aer. Aranjați ramekinele pe o tavă cu jumătate de foaie.
8
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul mini prăjiturilor iese curată, aproximativ 25 până la 28 de minute.
9
Lăsați prăjiturile să se răcească timp de 2 minute, apoi rulați un cuțit de-a lungul marginii exterioare a ramekinului și răsturnați ramekinele pe farfurii de servire.
10
Se presară cu zahăr pudră și se servește.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista