Tort de Crab BLT

Tort de Crab BLT
Nevoie de un fel principal fără lactate? Crab Cake BLT ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 900 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.53 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți sare kosher și piper proaspăt crăpat, ulei de măsline, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Salată BLT, Salată BLT, și Tort de Crab pe un Bun.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Măsurați 1 cană de pesmet și puneți-o într-o farfurie și apoi condimentați cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
3
Combinați restul de 3/4 cană de pesmet, ceapă verde, coajă de lămâie, suc de lămâie, ou bătut, maioneză, muștar Dijon, condimente de fierbere a crabului, sare și piper într-un bol mare. Îndoiți carnea de crab până când se combină. Formați amestecul de crab în prăjituri de 4 (1 inch grosime) și dragați ambele părți prin pesmetul condimentat și așezați-l pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Crab Se Fierbe CondimenteCrab Se Fierbe Condimente
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
CrabiCrabi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă cu ulei de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați prăjiturile de crab și gătiți timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte, până se rumenesc și sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
6
Serviți prăjiturile de crab pe chifle prăjite acoperite cu salată, roșii, slănină și sosul tartru de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
CrabiCrabi
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
7
Se amestecă maioneza, gustul, mărarul, sucul de lămâie, sosul fierbinte, sosul Worcestershire, sarea și piperul împreună într-un castron mic pentru a se combina. Topiți prăjiturile de Crab BLTs cu sos tartar de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Sos TartarSos Tartar
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
CrabiCrabi
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateGreu
Gata În29 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista