Tort De Coș De Paște Cu Inel Curcubeu

Tort De Coș De Paște Cu Inel Curcubeu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Rainbow Ring Easter Basket. Această rețetă servește 12. O porție conține 477 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, culoare alimentară, amestec de tort betty și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Coș De Paște, Tort De Coș De Paște, și Tort De Coș De Paște pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.ungeți cu generozitate tava de tort cu tub canelat de 12 căni cu spray de scurtare sau gătit. Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și albușuri de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Împărțiți aluatul în 3 boluri mici.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați câteva picături de culoare galbenă a alimentelor la 1 castron; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Aer, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Cu Aer, Tăiate în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați culoarea roșie a alimentelor în al doilea castron pentru a face roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați culoarea alimentelor roșii și albastre în al treilea castron pentru a face violet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Albastră A AlimentelorCuloarea Albastră A Alimentelor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă jumătate din aluatul Galben în tigaia pentru tort. Turnați cu grijă jumătate din aluatul roz peste aluatul galben. Turnați cu grijă jumătate din aluatul violet peste aluatul roz. Repetați straturile (nu amestecați culorile).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
7
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Așezați tortul pe farfuria de servire.
9
Împărțiți glazura între 3 boluri mici cu microunde. Cuptor cu microunde 1 bol la înălțime aproximativ 5 până la 10 secunde; adăugați câteva picături de culoare galbenă a alimentelor și amestecați până când glazura este suficient de netedă pentru a stropi. Cu lingura, stropiți glazura galbenă înainte și înapoi peste tort în model de dungi până când se folosește toată glazura (lăsați puțină glazură să picure pe farfurie în mijlocul tortului, dacă doriți). Cuptor cu microunde al doilea bol de glazură; adăugați culoarea roșie și albastră a alimentelor pentru a face violet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Albastră A AlimentelorCuloarea Albastră A Alimentelor
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Stropiți glazura peste tort în același model de dungi. Repetați cu ultimul bol, adăugând culoarea roșie a alimentelor pentru a face glazură roz. Decorați tortul cu stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
Portocale și Pastă De Colorant AlimentarPortocale și Pastă De Colorant Alimentar
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Puneți nuca de cocos într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; adăugați câteva picături de culoare verde a alimentelor. Sigilați punga și aruncați până când nuca de cocos este uniform colorată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi VioletStropi Violet
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
12
Presărați nucă de cocos pe farfuria de servire în jurul tortului și în centru pentru iarba de Paște.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista