Tort de condimente cu umplutură de zmeură și glazură de brânză cremă

Tortul cu condimente cu umplutură de zmeură și glazură de brânză cremă este un fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 366 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de vanilie, zmeură, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort de condimente cu umplutură de zmeură și glazură de brânză cremă, Tort De Condimente Cu Umplutură De Mure Și Glazură De Brânză Cremă, și Tort cu condimente portocalii cu umplutură de Cran-zmeură și glazură de fasole de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Pulverizați fundul și părțile laterale ale a două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci cu spray de copt cu făină.
Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 8 sau 9 inci. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părții tigăilor pentru a slăbi prăjiturile; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză și untul cu mixerul electric la viteză medie până când este pufos. Bateți în zahăr pudră și vanilie.
Pe farfuria de servire, Așezați 1 tort, cu fața rotunjită în jos.
Se întinde cu 1 cană glazură.
Presărați 1 cană de zmeură peste glazură. Se acoperă cu al doilea tort, cu partea rotunjită în sus.
Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazura rămasă. Aranjați restul de 1 cană de zmeură deasupra tortului de-a lungul marginii.
În cratița de 1 litru, încălziți jeleul la foc mediu, amestecând continuu, până se topește.
Ungeți jeleul topit peste fructe de pădure.
Se ornează cu frunze de mentă. A se păstra acoperit la frigider.