Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu condimente cu smântână. Această rețetă servește 16 și costă 40 de cenți pe porție. O porție conține 197 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Dacă aveți la îndemână cremă de tartru, zahăr brun, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 33 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Tort De Condimente Cu Smântână, Tort De Condimente Cu Lapte Acru, și Gogoși cu smântână de ciocolată de Halloween cu condimente McCormick sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, cremă de unt și zahăr brun până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
3
Combinați ingredientele uscate; adăugați la amestecul de cremă alternativ cu smântână, bătând bine după fiecare adăugare. Într-un castron mic, bateți albușurile până se înțepenesc; pliați ușor în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă în două 9-in unse și făinate. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Coaceți la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Pentru glazură, combinați zahărul brun, albușurile, apa și smântâna de tartru într-o cratiță mică și grea la foc mic. Cu un mixer manual, bateți la viteză mică timp de 1 minut. Continuați să bateți la foc mic la foc mic până când glazura ajunge la 160 CP, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Umăr
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se toarnă într-un castron mare; adăugați vanilie. Bateți în sus până se formează vârfuri rigide, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se întinde între straturi și peste partea superioară și laturile tortului. Puneți la frigider resturile.
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Spice Cake. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.