Tort de condimente cu anason stelat și coriandru
Această rețetă servește 10 și costă 1,84 USD pe porție. O porție conține 327 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, garnitură: căpșuni, farina, cum ar fi crema de grâu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort Cu Condimente Savuroase Cu Turmeric, Anason Stelat Și Coriandru, Cozi De Miel Fierte Cu Coriandru, Fenicul Și Anason Stelat, și Biscuiți cu anason stelat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. și unt și făină o tigaie rotundă de 8 pe 2 inci.
Într-un castron cernem împreună făina, praful de copt și sarea. Într-o râșniță electrică de cafea/ condimente se macină fin semințele de coriandru și anasonul stelat. Într-un castron mare, cu un mixer electric, bateți împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați amestecul de făină, condimentele măcinate și ingredientele rămase și bateți la viteză mică până se combină. Măriți viteza la mare și bateți aluatul 3 minute.
Se toarnă aluatul în tigaie și se coace în mijlocul cuptorului până când tortul se îndepărtează ușor de partea tigaiei, aproximativ 50 de minute.
Tort rece în tigaie pe un raft 10 minute. Inversați tortul pe raft și îndepărtați tigaia. Inversați un alt raft pe tort și întoarceți tortul cu partea dreaptă în sus. Tort rece complet.