Tort De Cizme De Cowboy

Tort De Cizme De Cowboy
Reteta Cowboy Boot tort ar putea satisface pofta ta Mexican în aproximativ 3 ore și 45 de minute. Această rețetă servește 12. O porție conține 183 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 44 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Mergeți la magazin și ridicați culoarea alimentelor, perle comestibile, gumdrops și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort De Cizme De Cowboy, Tort De Boot, și Tortul cizmei mirelui.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de scurtare sau gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci, folosind apă, ulei și ouă. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi tortul; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Pentru o manipulare mai ușoară, refrigerați sau congelați tortul de la 30 de minute la 1 oră sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Folosiți cuțitul zimțat pentru a tăia forma cizmei din tort (șablonul poate fi găsit sub sfaturile de mai jos) economisind resturi de tort pentru o altă utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
4
Așezați tortul pe farfuria de servire sau pe tava acoperită cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Într-un castron mediu, amestecați glazura 1 recipient și culoarea roșie a alimentelor până la umbra dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Întindeți un strat subțire de glazură roșie peste tort pentru a sigila în firimituri. Refrigerați sau congelați 30 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Tort de îngheț cu glazură roșie rămasă. Într-un castron mic, amestecați 1/2 glazură de recipient și culoarea alimentelor maro. Talpa de îngheț a cizmei, călcâiului și vârfului cizmei cu glazură maro. Cu glazura rămasă, țeavă de design de Vest pe boot (șablon pot fi găsite sub sfaturile de mai jos). Decorează cu perle comestibile. Desfaceți gustare de fructe; se taie pentru a arata ca Curea din piele pentru tragerea pe boot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
SoleSole
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Așezați cureaua în centrul superior al cizmei. Pe suprafața cu zahăr, rulați gumdrops cu sucitor pentru a aplatiza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Glazură De Vanilie3 Căni De Glazură De Vanilie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
9
Tăiați forme pentru curea și pinten; așezați pe cizmă.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista