Tort de ciocolată și ghimbir
Tortul cu ciocolată și ghimbir durează aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $5.41 pe portie, veți obține un desert care servește 1. O porție conține 2740 calorii, 57G de proteine, și 203G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, bicarbonat de sodă, cacao și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Ciocolată neagră, prăjitură cu zmeură și Mousse-ul său de ciocolată-ghimbir, Tort De Ciocolată-Ghimbir, și Tort De Ciocolată Cu Piersici Cu Ghimbir.
Instrucțiuni
Ungeți 23cm sq appoximately de copt staniu și de a lua cuptorul merge la 160C.
Într-o tigaie se topesc unt, zaharuri și treacles. Scoateți focul și amestecați laptele și ghimbirul proaspăt tocat. Se amestecă treptat oul bătut.
Puneți toate ingredientele uscate într-un castron, cu excepția choclatului, dacă nu aveți migdale măcinate, înlocuiți doar făina.
Se amestecă amestecul lichid în ingredientele de plâns.
Se amestecă bucățile de ciocolată și se toarnă în forma de copt.
Coaceți aproximativ 1 oră și nu deschideți cuptorul până nu a trecut acest timp, altfel se va scufunda. Verificați dacă este gătit cu un cuțit în mijloc.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.