Tort de ciocolată și dovlecei

O porție conține 335 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Dacă 61 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tortul de ciocolată și dovlecei ar putea fi un super fără lactate și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de granule de cafea instant, sare de mare, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort de dovlecei cu ciocolată din cereale integrale 100% cu Ganache de ciocolată cu miere de iaurt grecesc, Tort sănătos de dovlecei cu ciocolată cu glazură de ciocolată cu Avocado, și Tort de dovlecei cu smântână de ciocolată cu glazură de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F și ungeți o tigaie cu arc de 10 inci cu unt sau ulei.
Într-un bol mare de amestecare, amestecați făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea. Într-un robot de bucătărie, procesați zahărul și untul până devin cremoase (puteți face acest lucru și manual, înarmat cu o spatulă robustă).
Adăugați vanilia, granulele de cafea și ouăle, amestecând bine între fiecare adăugare.
Rezervați o cană din amestecul de făină și adăugați restul în amestecul de ouă.
Se amestecă până se combină; aluatul va fi gros.
Adăugați dovleceii și chipsurile de ciocolată în amestecul de făină rezervat și aruncați pentru a acoperi. Îndoiți în aluat și amestecați cu o lingură de lemn—nu amestecați prea mult.
Se toarnă în tigaia pregătită pentru tort și se nivelează suprafața cu o spatulă.
Coaceți timp de 40 până la 50 de minute, până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Transferați într-un suport pentru a se răci timp de 10 minute, rulați un cuțit în jurul tigaiei pentru a slăbi tortul și desfaceți părțile laterale ale tigaiei.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de servire.
Presărați cu zahăr de cofetari, glazurați cu ciocolată topită sau decorați cu câteva felii de dovlecel crud (totuși nu trebuie să le mâncați).
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din ciocolată și dovlecei de Clotilde Dusoulier Copyright (c) 2007 de Clotilde Dusoulier publicat de Broadway Books.Clotilde Dusoulier locuiește în Montmartre. Blogul ei premiat, Chocolate & Zucchini, a fost lansat în 2003.