O porție conține 335 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Dacă 61 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tortul de ciocolată și dovlecei ar putea fi un super fără lactate și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de granule de cafea instant, sare de mare, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort de dovlecei cu ciocolată din cereale integrale 100% cu Ganache de ciocolată cu miere de iaurt grecesc, Tort sănătos de dovlecei cu ciocolată cu glazură de ciocolată cu Avocado, și Tort de dovlecei cu smântână de ciocolată cu glazură de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F și ungeți o tigaie cu arc de 10 inci cu unt sau ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cuptor
2
Într-un bol mare de amestecare, amestecați făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea. Într-un robot de bucătărie, procesați zahărul și untul până devin cremoase (puteți face acest lucru și manual, înarmat cu o spatulă robustă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Pudră De Cacao
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol De Amestecare
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bateti
3
Adăugați vanilia, granulele de cafea și ouăle, amestecând bine între fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Instant
Vanilie
Ouă
4
Rezervați o cană din amestecul de făină și adăugați restul în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
5
Se amestecă până se combină; aluatul va fi gros.
6
Adăugați dovleceii și chipsurile de ciocolată în amestecul de făină rezervat și aruncați pentru a acoperi. Îndoiți în aluat și amestecați cu o lingură de lemn—nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
7
Se toarnă în tigaia pregătită pentru tort și se nivelează suprafața cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Coaceți timp de 40 până la 50 de minute, până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
9
Transferați într-un suport pentru a se răci timp de 10 minute, rulați un cuțit în jurul tigaiei pentru a slăbi tortul și desfaceți părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
10
Lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de servire.
11
Presărați cu zahăr de cofetari, glazurați cu ciocolată topită sau decorați cu câteva felii de dovlecel crud (totuși nu trebuie să le mâncați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Ciocolata
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Dressing Japonez De Susan Preparat
12
Gust
13
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
14
Din ciocolată și dovlecei de Clotilde Dusoulier Copyright (c) 2007 de Clotilde Dusoulier publicat de Broadway Books.Clotilde Dusoulier locuiește în Montmartre. Blogul ei premiat, Chocolate & Zucchini, a fost lansat în 2003.