Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Torte de ciocolată-zmeură. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 172 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, nuci pecan, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Ciocolata Zmeura Torte, Tort De Ciocolată Cu Zmeură, și Tort de ciocolată cu zmeură.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pulverizați tigaia rotundă de 9 inci cu spray de gătit; acoperiți fundul cu hârtie cerată. Cuptor cu microunde 4 oz. ciocolată și unt în castron mare cu microunde la 1-1/2 până la 2 min. sau până când ciocolata este aproape topită, amestecând după 1 min. Se amestecă până când ciocolata este complet topită. Se amestecă amestecul de gelatină uscată și zahărul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Amestec De Desert De Gelatină
Ciocolata
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
Tigaie
3
Adăugați ouă; se amestecă bine. Se amestecă făina și nucile până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Nuci
4
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți 40 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese cu firimituri fudgy. (Nu exagerați.) Se răcește în tigaie 5 min. Rulați cuțitul mic în jurul părții tigaiei pentru a slăbi marginea. Inversați pe grătar; îndepărtați hârtia cerată. Tort rece complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Suport De Sârmă
Cuptor
Cuțit
Tigaie
6
Între timp, topiți 4 oz. din ciocolata rămasă conform instrucțiunilor de pe ambalaj; se întinde pe o foaie de copt acoperită cu hârtie cerată. La frigider 30 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Ciocolata rămasă cu microunde într-un castron mare cu microunde, conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
8
Se amestecă în biciul rece până se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Transferați tortul pe farfurie; îngheț cu amestec de bici rece.
10
Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia ciocolata pe foaia de copt în bucăți de formă neregulată de 1-1/2 până la 2 inci. Aranjați pe tort. Se acoperă cu zmeură și zahăr pudră.