Tort De Ciocolată-Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Torte de ciocolată-zmeură. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 172 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, nuci pecan, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Ciocolata Zmeura Torte, Tort De Ciocolată Cu Zmeură, și Tort de ciocolată cu zmeură.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Pulverizați tigaia rotundă de 9 inci cu spray de gătit; acoperiți fundul cu hârtie cerată. Cuptor cu microunde 4 oz. ciocolată și unt în castron mare cu microunde la 1-1/2 până la 2 min. sau până când ciocolata este aproape topită, amestecând după 1 min. Se amestecă până când ciocolata este complet topită. Se amestecă amestecul de gelatină uscată și zahărul până se omogenizează bine.
Adăugați ouă; se amestecă bine. Se amestecă făina și nucile până se omogenizează bine.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Coaceți 40 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese cu firimituri fudgy. (Nu exagerați.) Se răcește în tigaie 5 min. Rulați cuțitul mic în jurul părții tigaiei pentru a slăbi marginea. Inversați pe grătar; îndepărtați hârtia cerată. Tort rece complet.
Între timp, topiți 4 oz. din ciocolata rămasă conform instrucțiunilor de pe ambalaj; se întinde pe o foaie de copt acoperită cu hârtie cerată. La frigider 30 min.
Ciocolata rămasă cu microunde într-un castron mare cu microunde, conform instrucțiunilor de pe pachet.
Se amestecă în biciul rece până se amestecă bine.
Transferați tortul pe farfurie; îngheț cu amestec de bici rece.
Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia ciocolata pe foaia de copt în bucăți de formă neregulată de 1-1/2 până la 2 inci. Aranjați pe tort. Se acoperă cu zmeură și zahăr pudră.