Tort De Ciocolată Yost

Tort De Ciocolată Yost
Tortul de ciocolată Yost ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 607 calorii. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Un amestec de bicarbonat de sodiu, sare, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Confesiunea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată, Tort de ziua de ciocolată: tort alimentar al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată, și Tort ușor pentru copii: Tort de ciocolată cu glazură de unt de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de tort de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Bateți laptele de unt, uleiul vegetal, ouăle, 1/3 cană pudră de cacao și 1 linguriță extract de vanilie într-un bol până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Lapte BătutLapte Bătut
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și 1/2 linguriță de sare într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați ingrediente uscate la amestecul de zară și amestecați în apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Întindeți aluatul în tigaia pregătită pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este setat și o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată sau cu firimituri umede, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
7
Lasă să se răcească.
8
Bateți zahărul cofetarilor, smântâna, untul, 1/4 cană pudră de cacao, 1 linguriță extract de vanilie și 1/4 linguriță sare într-un bol folosind un mixer electric până când glazura este netedă și cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
GlazuraGlazura
UntUnt
CremăCremă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
9
Se întinde pe tortul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista