Tortul de ciocolată Yost ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 607 calorii. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Un amestec de bicarbonat de sodiu, sare, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Confesiunea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată, Tort de ziua de ciocolată: tort alimentar al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată, și Tort ușor pentru copii: Tort de ciocolată cu glazură de unt de ciocolată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de tort de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Cuptor
2
Bateți laptele de unt, uleiul vegetal, ouăle, 1/3 cană pudră de cacao și 1 linguriță extract de vanilie într-un bol până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Ulei Vegetal
Pudră De Cacao
Lapte Bătut
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Bateți făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și 1/2 linguriță de sare într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați ingrediente uscate la amestecul de zară și amestecați în apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Întindeți aluatul în tigaia pregătită pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este setat și o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată sau cu firimituri umede, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
7
Lasă să se răcească.
8
Bateți zahărul cofetarilor, smântâna, untul, 1/4 cană pudră de cacao, 1 linguriță extract de vanilie și 1/4 linguriță sare într-un bol folosind un mixer electric până când glazura este netedă și cremoasă.