Tort De Ciocolată Vegană

Tort De Ciocolată Vegană
Tortul de ciocolată Vegan ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegană servește 6 și costă 25 de cenți pe porție. O porție conține 357 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Un amestec de apă, oțet distilat, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Încercați Tort De Ciocolată Vegană Cu Glazură Vegană, Tort de ciocolată vegană cu glazură albă și Ganache de ciocolată, și Tort de ciocolată Vegan pentru toată lumea! pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de pâine de 9x5 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Cernem împreună făina, zahărul, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
3
Adăugați uleiul, vanilia, oțetul și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OțetOțet
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Se amestecă până se omogenizează.
5
Se toarnă în tigaia pregătită și se coace la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista