Tort De Ciocolată Vegană
Tortul de ciocolată Vegan ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegană servește 6 și costă 25 de cenți pe porție. O porție conține 357 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Un amestec de apă, oțet distilat, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Încercați Tort De Ciocolată Vegană Cu Glazură Vegană, Tort de ciocolată vegană cu glazură albă și Ganache de ciocolată, și Tort de ciocolată Vegan pentru toată lumea! pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de pâine de 9x5 inch.
Cernem împreună făina, zahărul, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Adăugați uleiul, vanilia, oțetul și apa.
Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă în tigaia pregătită și se coace la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.