Tort De Ciocolată Shortbread

Tort De Ciocolată Shortbread
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu pâine scurtă cu ciocolată. Această rețetă face 12 porții cu 603 calorii, 2G de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Dacă aveți la îndemână bucăți de ciocolată cu lapte, unt, prăjituri cu unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort De Ciocolată Shortbread, Banana Ciocolata Chip Shortbread Icebox Tort, și Fursecuri Paleo Chocolate Chunk shortbread [cu bucăți de ciocolată îndulcite cu miere de casă] pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Căptușiți fiecare compartiment al unei mini tigaie cu cheesecake cu 6 forme (sau tigaie cu brioșe de dimensiuni jumbo) cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
2
Se toarnă apă la adâncimea de 1 inch în partea de jos a unui cazan dublu la foc mediu; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți la foc mic; puneți ciocolata și următoarele 2 ingrediente în partea superioară a cazanului dublu peste apa care fierbe. Gatiti, amestecand ocazional, 5-6 minute sau pana cand ciocolata se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
3
Bateți în smântână și bourbon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se ia de pe foc. Se amestecă ușor cookie-urile în amestecul de ciocolată și se toarnă în tigaia pregătită (aproximativ 3/4 cană în fiecare matriță). Se răcește 2 până la 24 de ore sau până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți prăjiturile din tigaie într-o grătar într-o tigaie cu role de jeleu căptușită cu hârtie pergament; aruncați folia de plastic. Se toarnă încet Ganache ușor cald peste prăjituri, răspândindu-se pe margini și pe laturi. Se răcește cu 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
6
Notă: Am testat cu cookie-uri LU Le Petit Beurre. Păstrați orice ganache rămas în frigider. Reîncălziți în cuptorul cu microunde; stropiți peste înghețată sau tortul preferat de lire sterline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De LireTort De Lire
înghețatăînghețată
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista