Tort De Ciocolată Serano

Tortul cu ciocolată Serano ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 8 porții cu 356 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, albușuri de ou, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Mărturisirea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată, Tort de ziua de naștere cu ciocolată: Tort de mâncare al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată, și Tort de aniversare Easy Kids: tort de ciocolată cu glazură de unt de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de tort de 9 inci sau tapetați-o cu hârtie pergament.
Cerneti faina si pudra de cacao impreuna si dati deoparte.
Combinați ouăle și 3/4 cană de zahăr într-un bol de amestecare și bateți până se îngroașă, aproximativ trei minute. Folosiți o spatulă pentru a plia cu grijă amestecul de făină. Scoateți ușor aluatul în tigaia pregătită și coaceți până când partea superioară revine când este presată ușor și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 25 până la 30 de minute. Răciți tortul în tigaie timp de 10 minute înainte de a-l scoate pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Pentru a face siropul simplu, aduceți 1/2 cană de apă și 3/4 cană de zahăr la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare.
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.
Pentru a face bezea italiană, combinați 1/4 cană de apă cu 7/8 cană de zahăr într-o cratiță. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul (nu amestecați odată ce amestecul începe să fiarbă). Folosiți un termometru pentru bomboane și aduceți zahărul la stadiul de bilă moale (240 grade F/115 grade C). În timp ce zahărul fierbe, bateți albușurile cu un mixer electric la viteză medie-mică până se formează vârfuri moi.
Când siropul de zahăr fierbinte a ajuns aproape la stadiul de bilă moale, creșteți viteza de amestecare pentru albușurile de ou la mare. Turnați cu grijă siropul de zahăr fierbinte în albușurile dintre bătătoare și partea laterală a bolului. Continuați să bateți cu viteză mare până când bezea s-a răcit la temperatura camerei.
Topiți ciocolata dulce-amăruie în partea de sus a unui cazan dublu peste apă care abia fierbe, amestecând frecvent și răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc pentru a evita arderea, doar până la topire.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până când ciocolata este la temperatura camerei, dar încă fluidă.
Bateți cele 1 3/4 căni de cremă până se formează vârfuri mediu-rigide.
Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a plia ciocolata topită în bezea albă de ou.
Adăugați 1/3 cană de cremă la temperatura camerei și amestecați ușor până se omogenizează. Îndoiți 1/3 din frișcă în amestecul de bezea de ciocolată pentru a o ușura; apoi pliați ușor restul de 2/3 din frișcă.
Pentru a asambla tortul, împărțiți pandișpanul în două straturi. Setați un strat de tort pe o placă turnantă sau o farfurie.
Ungeți bine tortul cu siropul simplu. Tortul va acționa literalmente ca un burete și va absorbi siropul, ceea ce îl va împiedica să fie uscat.
Întindeți 1/3 din crema de ciocolată pe tort și acoperiți-o cu al doilea strat de tort. Repetați cu siropul și crema.
Întindeți crema de ciocolată rămasă pe părțile laterale ale tortului. Se dă la frigider până la servire.