Tort de ciocolată neagră HERDEZ euro Chipotle cu burniță de ciocolată
Tortul de ciocolată neagră HERDEZ chipotle cu ciocolată necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 500 de calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, extract de vanillan, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 28%. Încercați Tort de pâine de cafea cu ciocolată neagră, Popsicles De Pepene Verde Cu Burniță De Ciocolată Neagră, și Mămăligă cu fistic și ciocolată neagră cu burniță Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați ușor o tigaie Bundt cu spray de gătit antiaderent.
Cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și cacao într-un castron mare. Pune deoparte.
Se amestecă împreună zahărul, uleiul, ouăle și sosul chipotle într-un castron separat.
Se dizolvă cafeaua instant în apă fierbinte (care nu fierbe). Se amestecă în amestecul de ouă.
Se toarnă ingredientele umede în ingredientele uscate; se amestecă doar până se umezește.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în mijlocul tortului iese curată, 30 până la 35 de minute.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie înainte de a răsturna pe o farfurie de servire.
Pentru a face glazură, combinați bucăți de ciocolată, unt și sirop de porumb într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la mare timp de 1 minut; se amestecă. Continuați cuptorul cu microunde la maxim în trepte de 30 de secunde, amestecând după aceea de fiecare dată.
Pentru a servi, feliați tortul și acoperiți cu ciocolată.