Tort De Ciocolată Mafioso

Tort De Ciocolată Mafioso
Tort de ciocolata Mafioso ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 335 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 74 de mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de bicarbonat de sodiu, smântână, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Confesiunea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată, Tort de ziua de ciocolată: tort alimentar al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată, și Tort ușor pentru copii: Tort de ciocolată cu glazură de unt de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună 1/2 cană de cacao și 3/4 cană de apă clocotită; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-un alt castron mic, dizolvați bicarbonatul de sodiu în smântână, amestecându-le împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
SmântânăSmântână
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un castron mare, cremă 1/2 cană unt și 2 căni zahăr. La amestecul de unt și zahăr, adăugați alternativ făina cernută și amestecul de cacao cu amestecul de smântână. Bateți până la pufos. Bateți albusurile până se înăbușesc și pliați în albusurile și 1 1/2 lingurițe de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Ungeți o tigaie de 9x13 inci și turnați aluatul în ea.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți la 300 de grade F (150 de grade C) timp de 50 de minute. Îngheț cu glazură de ciocolată La Famiglia (mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De CiocolataGlazura De Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Pentru a face glazura de ciocolată La Famiglia: cremă 6 linguri unt sau margarină într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De CiocolataGlazura De Ciocolata
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați 3/4 cană de cacao și zahăr de cofetărie alternativ cu lapte; bate până la răspândirea consistenței. Mai mult sau mai puțin lapte poate fi folosit în funcție de textura dorită. Amestecați în vanilie. Aceasta produce aproximativ 2 căni de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
LapteLapte

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista