Tort De Ciocolată Germană
Torta de ciocolată germană este o fără gluten rețetă cu 10 porții. O porție conține 257 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 11 ore și 18 minute. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, coniac, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Germană, Pădurea Neagră Germană Cherry Torte, și Baum Torte / Baum Kuchen (Tort De Copac German ).
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Tigaie cu grăsime și făină, 9x5x3 inci.
Bateți amestecul de tort, apa și ouăle în castron mediu cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde; bate la viteză medie 3 minute.
Coaceți 48 până la 58 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește 30 de minute. Congelați tortul descoperit aproximativ 1 oră și 30 de minute sau până când este ferm.
Tăiați tortul orizontal în 6 straturi.
Încălziți ciocolata și cafeaua la foc mic, amestecând continuu, până când ciocolata se topește. Se amestecă coniac; rece.
Bateți frișca în bol mediu răcit cu mixer electric la viteză mare până la rigidizare. Îndoiți amestecul de ciocolată în frișcă.
Întindeți 1/2 cană amestec de frișcă între fiecare strat de tort. Frost părți și partea de sus a torte cu restul de amestec frisca. Dați la frigider cu cel puțin 8 ore înainte de servire. A se păstra acoperit la frigider.