Tort de ciocolată fără făină II
Tort de ciocolată fără făină II este un fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 6 porții. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 392 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ciocolată semidulce, pudră de cacao, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 1 oră și 55 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort De Ciocolată Fără Făină Și Unt De Arahide Cu Glazură Caldă De Ciocolată, Tort De Ciocolată Fără Făină, și Tort De Ciocolată Fără Făină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C). Ungeți o tigaie rotundă de 8 inci și praf cu pudră de cacao.
În partea de sus a unui cazan dublu peste apă ușor fierbinte, topiți ciocolata și untul.
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul, pudra de cacao, ouăle și vanilia.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe o grătar și se răcește complet. Feliile pot fi, de asemenea, reîncălzite timp de 20 până la 30 de secunde în cuptorul cu microunde înainte de servire.