Tort De Ciocolată Fără Făină
Tortul de ciocolată fără făină necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.37 pe portie. Acest desert are 475 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Și Unt De Arahide Fără Făină Cu Glazură Caldă De Ciocolată, Tort De Ciocolată Fără Făină, și Tort De Ciocolată Fără Făină.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Pulverizați o tigaie rotundă de 8 inci cu spray de unt antiaderent și aliniați fundul cu pergament.
Puneți ciocolata, untul, vanilia și lichiorul de alune într-un bol mare deasupra unui cazan dublu. Se amestecă frecvent amestecul până se combină și se omogenizează.
Scoateți ciocolata de pe foc și puneți vasul într-o "baie de gheață" pentru a răci ciocolata.
Nota bucătarului: acest pas este important, astfel încât ouăle să nu se gătească atunci când sunt adăugate la ciocolată.
Se amestecă zahărul și pudra de cacao. Se amestecă ouăle și se toarnă în tigaia pregătită pentru tort.
Puneți tigaia de tort pe o tavă de foi și coaceți timp de 20 până la 25 de minute.
Scoateți tortul din cuptor și răsturnați-l pe un suport peste o tigaie căptușită cu hârtie pergament.
Se toarnă ganache peste tort. Lăsați tortul să se răcească și setați timp de 10 minute înainte de servire.
Garnisiți cu fructe de pădure proaspete și zahăr pudră.
Puneți ciocolata într-un castron mare.
Încălziți crema într-un vas mic, la foc mic, până când este fierbinte la atingere.
Se toarnă crema fierbinte peste ciocolată.
Se amestecă bine cu o spatulă de cauciuc până se topește ciocolata.