Tortul de ciocolată Extra-bogat este un vegetarian desert. Această rețetă face 24 de porții cu 169 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți extract de vanillan, făină, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Tort de vanilie Extra bogat cu glazură curcubeu, Tort de ziua de naștere cu ciocolată: Tort de mâncare al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată, și Mimi ' s Double Rich Chocolate Cake (dintr-un amestec de tort).
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 5 ingrediente.
2
Aduceți 1 cană de apă și următoarele 3 ingrediente la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Se adaugă în amestecul de făină și se bate la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4
Bateți ouăle și următoarele 3 ingrediente la viteză medie cu mixerul electric până la amestecare. Se amestecă în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
5
Se toarnă într - o tigaie jellyroll unsă și făinată de 15 x 10 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
7
Întindeți glazura de ciocolată peste tortul cald; se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.