Tort De Ciocolată Extra-Bogat

Tort De Ciocolată Extra-Bogat
Tortul de ciocolată Extra-bogat este un vegetarian desert. Această rețetă face 24 de porții cu 169 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți extract de vanillan, făină, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Tort de vanilie Extra bogat cu glazură curcubeu, Tort de ziua de naștere cu ciocolată: Tort de mâncare al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată, și Mimi ' s Double Rich Chocolate Cake (dintr-un amestec de tort).

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 5 ingrediente.
2
Aduceți 1 cană de apă și următoarele 3 ingrediente la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Se adaugă în amestecul de făină și se bate la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Bateți ouăle și următoarele 3 ingrediente la viteză medie cu mixerul electric până la amestecare. Se amestecă în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
5
Se toarnă într - o tigaie jellyroll unsă și făinată de 15 x 10 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Întindeți glazura de ciocolată peste tortul cald; se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De CiocolataGlazura De Ciocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
8
Presărați cu nuci pecan tocate, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista