Tort de ciocolată dulce-amăruie cu aromă de portocale cu compot de portocale de sânge confiate

Tort de ciocolată dulce-amăruie cu aromă de portocale cu compot de portocale de sânge confiate
Această rețetă face 14 porții cu 377 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, praf de copt, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort de ciocolată dulce cu aromă de portocale cu sânge confiat sau, Tort de ricotta cu umplutură de portocale de sânge, topping de Mascarpone cu frișcă și felii de portocale de sânge confiate, și Ulei de măsline-tort madeira cu compot de portocale de sânge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați capetele portocalelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
2
Tăiați portocalele cu coaja longitudinală în jumătate, apoi tăiați fiecare jumătate longitudinală în 3 pene.
3
Combinați 2 1/2 cești de apă și zahăr în marecratiță. Aduceți la fierbere, amestecând până la zahărse dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
4
Adăugați pene portocalii și orice suc acumulat în sirop și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când coaja portocalie este moale și translucidă, iar siropul este redus și îngroșat,întorcând ocazional marginile portocalii și adăugând mai multă apă cu 1/4 cană, după cum este necesar, dacă siropul este prea gros înainte ca panele portocalii să fie moi, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
SiropSirop
5
Se ia de pe foc. Se amestecălichior de portocale. Se răcește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LichiorLichior
6
Transferați lacontainer mic. Acoperiți și răciți. Faceți înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte. Păstrați la rece.Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
1
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 325 de euro F. tigaie de tort cu diametrul de 10 inci ușor cu margini înalte de 2 inci. Linia de jos a tigaie cu pergamenthârtie; unt pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
2
Bateți făina, praful de copt și sarea încastron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Combinați ciocolatași untul într-un castron mare de metal. Set bowlover cratiță de apă fierbinte; se amestecăpână când amestecul de ciocolată-unt este topit șinetedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
4
Scoateți vasul de peste apă; adăugați ambele zaharuri, lichior de portocale și coajă de portocală și bateți până se omogenizează (amestecul va arăta granulat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați ouă, câte 2, șise amestecă până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
6
Bateți în smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Adăugați amestecul de făinăși amestecați cu spatula de cauciuc doar până laincorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Transferați aluatul în preparattigaie; răspândiți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
9
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese cu firimituri umedeatașat, aproximativ 50 de minute. Tort rece inpan pe raft 30 de minute. Rulați cuțit micîn jurul laturilor tortului pentru a slăbi. Inversați prăjiturila raft; dezlipiți pergamentul. Tort răcitcomplet (Centrul Se poate scufunda ușor).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Combinați ciocolata șiunt într-un castron mic de metal. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită; se amestecă până când amestecul de ciocolată-unt este topit și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți în sirop de porumb. Glazura racoarepână abia cald, dar încă se toarnă,aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se toarnă glazura pe centrul tortului. Folosind o spatulă mică offset, întindeți glazura deasupra tortului, lăsând o margine simplă de 1/2 inch în jurul marginii superioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
4
Lăsați să stea la temperatura camereipână la seturi de glazură, aproximativ 2 ore. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți cu cakedome și depozitați la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
5
Folosind cuțitul uscat fierbinte și cuțitul de ștergerecurățați între felii, tăiați tortul în felii.Împărțiți între plăci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Serviți niște compot candiedorange alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
1
Portocalele de sânge sunt disponibile la unele supermarketuri și pe piețele fermierilor. Dacă nu le găsiți,folosiți în schimb un alt citric cu piele subțire(cum ar fi tangelos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sânge PortocaliuSânge Portocaliu
Fructe CitriceFructe Citrice
TangeloTangelo
2
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista