Ciocolata de nucă de cocos Bundt tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 535 calorii, 6g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, amestec instant de budincă de ciocolată, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Cu Nucă De Cocos Bundt / # BundtaMonth, Nucă De Cocos Smântână Ciocolată Bulgăre De Zăpadă Bundt Tort, și Banana De Nucă De Cocos Bundt Tort.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, amestecul de budincă, ouăle, uleiul, apa și vanilia. Bateți la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți pe mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă 3 căni într-un 10-in uns și presărat cu făină. tigaie tub canelată. Într-un castron mic, combinați nuca de cocos, laptele și extractul. Aruncați cu linguri pe aluat. Acoperiți cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți la 350 de minute timp de 50-60 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie la un suport de sârmă pentru a se răci complet. Îngheț cu glazură de ciocolată.