Tort de ciocolată cu umplutură de Fudge bătută și cremă de unt de ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată cu umplutură de Fudge bătută și cremă de unt de ciocolată. Această rețetă face 10 porții cu 851 calorii, 7g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de bicarbonat de sodiu, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort simplu de ziua de ciocolată cu cremă de unt de ciocolată bătută, Tort de ciocolată Fudge cu glazură de unt de vanilie și glazură de Ganache de ciocolată, și Tort Bumpy (tort de ciocolată cu cremă de unt de vanilie și Fudge de ciocolată) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați 2 (8 inci) runde de hârtie pergament; pus deoparte. Înveliți tigăile de tort de 2 (8 inci) cu unt, așezați rondele în Tigăi și acoperiți pergamentul cu mai mult unt. Înveliți tigăile și pergamentul cu făină și atingeți orice exces; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
3
Bateți împreună făina măsurată, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu până se combină; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Bateți împreună cacao și apa clocotită într-un castron mic până se combină. Bateți încet laptele; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Apă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Așezați untul măsurat în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și bateți la viteză medie-mare până când este pufos și deschis la culoare, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
6
Adăugați zahărul și vanilia și continuați să bateți încă 4 minute. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu o spatulă de cauciuc.Readuceți mixerul la viteză medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
7
Adăugați ouăle 1 la un moment dat, lăsând fiecare să se încorporeze complet înainte de a adăuga următorul. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și ale paletei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
8
Adăugați o treime din amestecul de făină și rotiți mixerul la viteză mică, amestecând până când făina este doar încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Se adaugă jumătate din amestecul de cacao și se amestecă până se încorporează. Continuați cu amestecul de făină rămas și amestecul de cacao, alternând între fiecare și terminând cu făina, până când toate ingredientele sunt încorporate și netede. Opriți mixerul, scoateți vasul și amestecați cu mâna orice dungi de făină rămase, asigurându-vă că răzuiți fundul vasului.Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
10
Coaceți-le una lângă alta pe raft timp de 15 minute. Rotiți tigăile de la stânga la dreapta și înapoi în față și continuați să coaceți până când marginile tortului se îndepărtează ușor de Tigăi și un tester de tort sau o scobitoare introdusă în centru iese uscat cu doar câteva firimituri, cu aproximativ 15 până la 20 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
11
Scoateți tigăile din cuptor și lăsați-le să se răcească pe o grătar timp de aproximativ 15 până la 20 de minute. Rulați un cuțit în jurul perimetrului fiecărui tort, întoarceți-le pe raft și îndepărtați încet rundele de pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuțit
Cuptor
12
Lăsați să se răcească complet, aproximativ 1 1/2 ore. Între timp, faceți crema de unt și umplutura.Pentru crema de unt de ciocolată cu lapte:umpleți o cratiță medie cu 2 centimetri de apă și aduceți-o la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la minim, astfel încât apa să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Cu Lapte
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
13
Așezați laptele și bomboanele dulci-amărui într-un vas termorezistent suficient de mare pentru a sta deasupra apei fără a-l atinge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
Așezați vasul peste cratiță și amestecați până când ciocolata este topită și netedă. Se lasă deoparte până se răcește ușor, dar încă se toarnă, aproximativ 5 până la 10 minute.Bateți untul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Tigaie Cu Sos
Bol
15
Adăugați laptele și bateți până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
16
Se toarnă ciocolata și se amestecă până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
1
Așezați ciocolata în vasul unui mixer cu suport (vasul trebuie să fie rezistent la căldură); pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
2
Bateți împreună smântâna și siropul de porumb într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
3
Se toarnă amestecul de smântână peste ciocolata rezervată și se bate până se topește și se omogenizează. Se dă la frigider neacoperit, amestecând ocazional, până se răcește la temperatura camerei, aproximativ 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Așezați 1 strat de tort pe o tigaie cu capul în jos sau pe o farfurie de servire. Lucrând rapid, întindeți uniform toată umplutura de fudge bătută peste partea superioară a stratului, apoi așezați al doilea strat de tort deasupra, cu partea de sus în jos. (Dacă fudge-ul biciuit începe să se fixeze în castron, amestecați energic până se omogenizează.) Folosind o spatulă offset sau un cuțit lung și subțire, întindeți crema de unt uniform pe partea superioară și laterală a tortului. (Dacă crema de unt pare prea moale, dați-o la frigider până când este mai rigidă, dar nu tare. Puteți economisi aproximativ 3/4 cană pentru a o folosi pentru decorarea suplimentară, dacă doriți.)Pentru a face stropirea decorativă de ciocolată, utilizați un marker întunecat sau un stilou pentru a desena 2 Linii paralele de 14 inci lungime și 4 inci distanță pe o foaie de hârtie pergament. Repetați cu un al doilea set de linii pe aceeași foaie de pergament. Întoarceți pergamentul, așezați-l pe o foaie de copt și așezați foaia de copt în congelator.Umpleți o cratiță medie cu 2 centimetri de apă și aduceți-o la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la minim, astfel încât apa să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Spatula Offset
Foaie De Copt
Formă De Tort
Tigaie Cu Sos
Cuțit
Bol
2
Așezați ciocolata tocată într-un vas termorezistent suficient de mare pentru a sta peste apă fără să o atingeți, așezați vasul peste cratiță și amestecați până când ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
3
Scoateți foaia de copt din congelator. Folosind o lingură, stropiți un flux subțire de ciocolată între cele 2 seturi de linii în modele aleatorii, făcând 2 benzi (14 pe 4 inci) de picături decorative de ciocolată. Întoarceți foaia de copt la congelator până când ciocolata este doar setată, aproximativ 5 minute.Lucrând rapid, deoarece ciocolata se va înmuia, curățați cu grijă fâșiile de ciocolată de pe pergament și aplicați-le pe părțile laterale ale tortului, înfășurându-le și apăsând ușor pentru a le face să adere. Nu vă faceți griji dacă fâșiile se rup, doar apăsați-le pe părțile laterale ale tortului. (Dacă ciocolata începe să se înmoaie, puneți-o înapoi la congelator pentru câteva minute pentru a se întări.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Se servește imediat sau se dă la frigider până la 2 zile. Dacă este refrigerat, lăsați tortul să stea la temperatura camerei timp de 1 până la 2 ore înainte de servire.