Tort De Ciocolată Cu Migdale

Tort De Ciocolată Cu Migdale
Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $1.24 pe portie. O porție conține 488 calorii, 6g de proteine, și 39G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frișcă grea, ciocolată semidulce, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Ciocolată-Migdale, Tort De Ciocolată Cu Migdale, și Tort De Ciocolată Cu Migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți deoparte 1 lingură de migdale pentru garnitură. Tăiați migdalele rămase; se presară într-un 9-in uns. tigaie cu arc. Într-un cuptor cu microunde, topiți ciocolata; se amestecă până se omogenizează. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
2
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Între timp, într-o cratiță mică, presărați gelatină peste apă rece; se lasa sa stea 1 minut. Gatiti si amestecati la foc mic pana se dizolva complet gelatina. Bateți în amestecul de brânză cremă. Bateți în ciocolată topită până se omogenizează. Îndoiți în frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CiocolataCiocolata
GelatinăGelatină
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
3
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se presară cu migdale rezervate. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista