Tort De Ciocolată Cu Miere
Chocolate Honey Bun Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 352 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Un amestec de glazură de ciocolată betty rich & creamy, ouă, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Dom cu ciocolată-miere cu glazură de ciocolată-miere, Tort de dovlecei cu ciocolată din cereale integrale 100% cu Ganache de ciocolată cu miere de iaurt grecesc, și Tort De Ciocolată Cu Sos De Caramel De Miere Și Ciocolată Acoperită C.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, unt, ouă și smântână cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute (aluatul va fi gros).
Întindeți jumătate din aluat în tigaie.
Într-un castron mic, amestecați zahărul brun, nucile pecan, chipsurile de ciocolată și scorțișoara; se presară peste aluat în tigaie. Aruncați aluatul rămas cu linguri uniform peste amestecul de nuci pecan; întindeți cu grijă pentru a acoperi.
Coaceți 46 până la 54 de minute sau până când partea superioară revine când este atinsă ușor în centru. Se răcește 10 minute.
Puneți vârful tortului cald la fiecare 1/2 inch cu furculiță cu dinți lungi. Întindeți cu grijă glazura uniform și subțire peste tortul cald. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul. Se răcește complet, aproximativ 1 1/2 ore. Depozitați ușor acoperit.