Tort De Ciocolată Cu Miere

Tort De Ciocolată Cu Miere
Chocolate Honey Bun Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 352 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Un amestec de glazură de ciocolată betty rich & creamy, ouă, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Dom cu ciocolată-miere cu glazură de ciocolată-miere, Tort de dovlecei cu ciocolată din cereale integrale 100% cu Ganache de ciocolată cu miere de iaurt grecesc, și Tort De Ciocolată Cu Sos De Caramel De Miere Și Ciocolată Acoperită C.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, unt, ouă și smântână cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute (aluatul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Amestec De TortAmestec De Tort
UntUnt
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Întindeți jumătate din aluat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Într-un castron mic, amestecați zahărul brun, nucile pecan, chipsurile de ciocolată și scorțișoara; se presară peste aluat în tigaie. Aruncați aluatul rămas cu linguri uniform peste amestecul de nuci pecan; întindeți cu grijă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
Nuci PecanNuci Pecan
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
5
Coaceți 46 până la 54 de minute sau până când partea superioară revine când este atinsă ușor în centru. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Puneți vârful tortului cald la fiecare 1/2 inch cu furculiță cu dinți lungi. Întindeți cu grijă glazura uniform și subțire peste tortul cald. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul. Se răcește complet, aproximativ 1 1/2 ore. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista