Tort de ciocolată cu Ganache și Topping de Praline
Tortul de ciocolată cu Ganache și Topping de Praline ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 575 calorii. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă, extract de vanillan, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Topping De Înghețată Cu Praline De Ciocolată, Tort Cu Condimente De Pere Cu Topping De Praline De Nuc, și Tort Bundt Cu Condimente De Pere Cu Topping De Praline De Nuc.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Pulverizați tava de tort de 9 inchi cu spray antiaderent. Linie cupergament. Spray pergament. Praf cufăină, atingând orice exces.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Puneți untul și pudra de cacao în mediucastron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Unt
3
Se toarnă 1/2 cană apă clocotită; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Lăsați 2 minute; bateți până se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Bateți făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea grosieră într-un alt castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Sare Grosieră
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Bateți zeama,oul și vanilia într-un castron mare. Treptat amestec de cacao în amestec de lapte bătut; whiskuntil neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Vanilie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Adăugați amestecul de făină în 3 adaosuri,amestecând pentru a se amesteca între adaosuri (batterva fi subțire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Coaceți tortul până când testerul este introdus încentrul iese curat, aproximativ 30 de minute.Se răcește în tigaie 10 minute. Rulați cuțitul în jurul marginilor tigaiei pentru a elibera tortul. Inversați pe raft; scoateți tigaia și pergamentul. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
Tigaie
1
Puneți ciocolată și cremăîn bolul sigur pentru cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
2
Se încălzește în cuptorul cu microundeîn intervale de 15 secunde, amestecând ocazional,până se topește și se omogenizează. Se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Lăsați până se întinde, aproximativ 30 de minute.
4
Se întinde deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Transfertake pe farfurie. Se răcește 2 ore și până la 1 zi.
1
Se amestecă primele 3 ingrediente într-o cratiță mare la foc mediu-mare până launt se topește. Se fierbe 1 minut fără agitare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă în zahăr șivanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Adăugați nuci pecan; se amestecă doar pentru a încorpora.Se toarnă rapid pralina peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praline
Nuci Pecan
4
Răspândiți marginile justto (topping-ul se setează rapid). Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți cu cakedome. A se păstra la temperatura camerei.