Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu ciocolată cu cireșe. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 367 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână ou, bicarbonat de sodiu, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Chocolate Chipper Pie Mix, Cookie-Uri De Ciocolată, și Biscuiți Cu Ciocolată Albă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.tigaie rotundă cu grăsime și făină, 8x1 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Bateți toate ingredientele, cu excepția chipsurilor de ciocolată și a umpluturii de plăcintă într-un castron mare cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, răzuind bolul ocazional. Bateți la viteză mare 2 minute. Se amestecă chipsurile de ciocolată cu lingura doar până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Plăcintă De Umplere
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți 37 până la 40 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Tort de Top cu umplutură de plăcintă.