Tort de ciocolată cu ciocolată cu lapte-glazură de unt de arahide și unt de arahide fragil

Tort de ciocolată cu ciocolată cu lapte-glazură de unt de arahide și unt de arahide fragil
Această rețetă face 10 porții cu 956 calorii, 16g de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, sare, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tort de tren cu unt de arahide cu glazură de ciocolată cu lapte, Tort de ciocolată cu glazură de unt de arahide și Topping de unt de arahide cu ciocolată, și Sănătos Chunky Monkey Cake nr / aka tort de banane cu unt de arahide cu glazură de unt de arahide cu ciocolată! (fără zahăr, bogat în proteine și fără gluten).

Instrucțiuni

1
Căptușiți foaia de copt cu margini maricu folie; periați cu ulei. Aduceți zahărul, siropul de porumb și 1/4 cană de apă la fiert în cratiță medie grea la căldură medie-mare, amestecând până se dizolvă zahărul.Se fierbe fără a se amesteca până când siropul este adâncamber, tigaie învârtită ocazional, aproximativ10 minute. Se amestecă imediat arahideiși toate ingredientele rămase. Răzuiți amestecul pe foaia pregătită; întins până la aproximativ 13x9 inci dreptunghi. Se răcește complet.Se toacă grosier suficient de fragil pentru a măsura 1 cană și se toacă fin suficient pentru a măsura 1/2 cană. Faceți înainte: se poate face 3 zileînainte. A se păstra în recipiente etanșe separatela temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Preîncălziți cuptorul la 350 diametru F. Pulverizațidouă tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 2 inci, cu spray antiaderent.Căptușiți fundul tigaiei cu hârtie pergament.Cerneti faina, zaharul, cacao, bicarbonatul de sodiu sisare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Bateți 2 căni de apă, ulei, oțet și vanilie într-un castron mediupentru a amesteca. Adăugați treptat amestecul de apă laingredientele uscate, amestecând până când aluatul este neted. Împărțiți aluatul între recipientele pregătite (câte 3 căni fiecare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus încentrul iese cu câteva firimituri încăatașat, aproximativ 28 de minute. Prăjituri răcoroase înt. 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Tăiați prăjiturile și prezența pe rafturi. Îndepărtați pergamentul și răciți-l.
1
Puneți ciocolata într-un castron mediu. Aduceți 5 linguri de cremă doar pentru a fierbe în tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Se toarnă smântână pesteciocolată; se bate până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Lăsați să stea până când este suficient de gros pentru a se răspândi,șoptind ocazional, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Bateți zahărul pudră, 1 1/2 căni de cremă răcită și untul de arahide într-un castron mare până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați mascarpone; bate glazuradoar până se îngroașă (nu exagerați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
6
Așezați 1 strat de tort, cu partea plată în sus, peplatter.
7
Întindeți umplutura de ciocolată cu lapte uniformpeste; se presară cu 1/2 cană mărunțită finnut fragil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
Ardei ArbolArdei Arbol
8
Se întinde cu 1 cană glazură.Se acoperă cu al doilea strat de tort, cu partea plată în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Ardei ArbolArdei Arbol
9
Răspândiți glazura rămasă deasupra șipărțile tortului. Acoperiți cu cupola de tort șise răcește 1 oră. Faceți înainte: se poate face 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Ardei ArbolArdei Arbol
10
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 2 ore înainte de a continua.
11
Se presara 1 cana tocat maruntpeste partea de sus a tort și se servește.
12
* O cremă de brânză italiană; vândut la multesupermarketuri și la piețele italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate10
Revista