Tort de ciocolată cu ciocolată cu lapte-glazură de unt de arahide și unt de arahide fragil

Tort de ciocolată cu ciocolată cu lapte-glazură de unt de arahide și unt de arahide fragil
Această rețetă face 10 porții cu 956 calorii, 16g de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, sare, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tort de tren cu unt de arahide cu glazură de ciocolată cu lapte, Tort de ciocolată cu glazură de unt de arahide și Topping de unt de arahide cu ciocolată, și Sănătos Chunky Monkey Cake nr / aka tort de banane cu unt de arahide cu glazură de unt de arahide cu ciocolată! (fără zahăr, bogat în proteine și fără gluten).

Instrucțiuni

1
Căptușiți foaia de copt cu margini maricu folie; periați cu ulei. Aduceți zahărul, siropul de porumb și 1/4 cană de apă la fiert în cratiță medie grea la căldură medie-mare, amestecând până se dizolvă zahărul.Se fierbe fără a se amesteca până când siropul este adâncamber, tigaie învârtită ocazional, aproximativ10 minute. Se amestecă imediat arahideiși toate ingredientele rămase. Răzuiți amestecul pe foaia pregătită; întins până la aproximativ 13x9 inci dreptunghi. Se răcește complet.Se toacă grosier suficient de fragil pentru a măsura 1 cană și se toacă fin suficient pentru a măsura 1/2 cană. Faceți înainte: se poate face 3 zileînainte. A se păstra în recipiente etanșe separatela temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Preîncălziți cuptorul la 350 diametru F. Pulverizațidouă tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 2 inci, cu spray antiaderent.Căptușiți fundul tigaiei cu hârtie pergament.Cerneti faina, zaharul, cacao, bicarbonatul de sodiu sisare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Bateți 2 căni de apă, ulei, oțet și vanilie într-un castron mediupentru a amesteca. Adăugați treptat amestecul de apă laingredientele uscate, amestecând până când aluatul este neted. Împărțiți aluatul între recipientele pregătite (câte 3 căni fiecare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus încentrul iese cu câteva firimituri încăatașat, aproximativ 28 de minute. Prăjituri răcoroase înt. 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Tăiați prăjiturile și prezența pe rafturi. Îndepărtați pergamentul și răciți-l.
1
Puneți ciocolata într-un castron mediu. Aduceți 5 linguri de cremă doar pentru a fierbe în tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă smântână pesteciocolată; se bate până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Lăsați să stea până când este suficient de gros pentru a se răspândi,șoptind ocazional, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Bateți zahărul pudră, 1 1/2 căni de cremă răcită și untul de arahide într-un castron mare până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați mascarpone; bate glazuradoar până se îngroașă (nu exagerați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
6
Așezați 1 strat de tort, cu partea plată în sus, peplatter.
7
Întindeți umplutura de ciocolată cu lapte uniformpeste; se presară cu 1/2 cană mărunțită finnut fragil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Se întinde cu 1 cană glazură.Se acoperă cu al doilea strat de tort, cu partea plată în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Răspândiți glazura rămasă deasupra șipărțile tortului. Acoperiți cu cupola de tort șise răcește 1 oră. Faceți înainte: se poate face 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 2 ore înainte de a continua.
11
Se presara 1 cana tocat maruntpeste partea de sus a tort și se servește.
12
* O cremă de brânză italiană; vândut la multesupermarketuri și la piețele italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate10
Revista