Tortul de ciocolată cu cartofi necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 331 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de zahăr, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Tort De Cartofi Cu Ciocolată, Tort De Cartofi Cu Ciocolată, și Tort De Cartofi Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch. Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu si sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, cremă împreună margarina și zahărul până la lumină și pufos. Bateți ouăle pe rând. Se amestecă ciocolata topită, vanilia și piureul de cartofi. Bateți în amestecul de făină alternativ cu laptele de unt, amestecând doar până când este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Ciocolata
Margarină
Cartofi
Vanilie
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.