Tort De Ciocolată-Caramel-Nuci
Tortul de ciocolată-Caramel-nuci necesită în jur 2 ore și 57 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 16 și costă 31 de cenți pe porție. Acest desert are 170 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, budincă instantanee de ciocolată și amestec de umplutură de plăcintă, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Monede de aur cu caramel de fructe de pasiune, fasole magică de migdale cu Caramel acoperit cu ciocolată și batoane de ciocolată macadamia cu caramel de scorțișoară, Tort de ciocolată cu Crunch de ciocolată cu lapte și sos de Caramel, și Tort de ciocolată cu Caramel sărat și cremă de unt de ciocolată albă.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tub canelat, tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți și făină tigaie de tort cu tub canelat de 12 căni sau tigaie de tort cu mâncare înger de 10 inci (tub) sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, amestecul de budincă uscată, apa, untul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Coaceți 46 până la 54 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 15 minute în tigaie.
Scoateți din tigaie în farfurie. Se răcește 10 minute. Intepati partea de sus a tort cald de mai multe ori cu furculita; răspândirea caramel topping peste partea de sus a tort.
Se presară cu nuci. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Magazin acoperit.