Ciocolata Bundt tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 680 calorii, 8g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 66 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 27%. Încercați Mărturisirea # 109: Cumpăr prea multă ciocolată ... tort Bundt cu căpșuni cu Ganache de ciocolată albă, Tort Bundt Cu Ciocolată (Glazură De Ciocolată Opțională), și Tort Bundt cu ciocolată cu dovleac cu Ganache de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch. Cerneti faina, praful de copt, sarea si cacao. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Cuptor
2
Într-un castron mare, smântână unt, scurtare, zahăr și vanilie până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Vanilie
Unt
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Adăugați amestecul de făină alternativ cu laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
5
Se amestecă bine.
6
Se toarnă în tigaie Bundt de 10 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
7
Coaceți la 325 F (165 grade C) timp de 70 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
8
Se lasă să se răcească 10 minute în tigaie, apoi se întoarce pe o grătar și se răcește complet.