Tort De Chitară Electrică
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 767 calorii. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați bomboane de fructe masticabile în culoarea dorită, carton, gumdrops cu aromă de fructe masticabile în culoarea dorită și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort De Chitară, Tort De Chitară Strum-Along, și Pepene Electric.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei și ouă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Pentru o manipulare mai ușoară, refrigerați sau congelați tortul timp de 30 până la 60 de minute sau până când este ferm.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați glazura de ciocolată și culoarea alimentelor negre pentru a face glazura neagră. Într-un castron mic, amestecați 1/3 cană de glazură de vanilie și culoarea alimentelor negre pentru a face glazură gri.
Așezați glazura gri și glazura de vanilie albă de 2/3 cană în pungi separate de congelare din plastic resigilabile; sigilați pungile.
Tăiați colțul mic de pe fiecare pungă. Într-un alt castron mediu, amestecați glazura de vanilie rămasă și culoarea alimentară dorită pentru a face culoarea chitarei.
Folosind cuțitul zimțat, tăiați tortul de sus rotunjit la suprafața plană; așezați tortul tăiat cu fața în jos pe suprafața de lucru.
Tăiați tortul așa cum se arată în șablon (șablonul poate fi găsit sub sfaturile de mai jos).
Așezați bucățile de tort pe tavă conform instrucțiunilor din șablon, atașându-le la tavă cu o cantitate mică de glazură.
Răspândiți un strat subțire de glazură de chitară deasupra și părțile laterale ale corpului chitarei pentru a sigila firimiturile.
Răspândiți un strat subțire de glazură neagră peste partea superioară și laterală a gâtului și capului chitarei. Refrigerați sau congelați tortul 30 până la 60 de minute pentru a seta glazura.
Frost tort întreg cu aceleași culori. Dacă doriți, așezați glazura neagră rămasă într-o pungă de congelator din plastic resigilabilă și tăiați colțul mic de pe pungă pentru a îngheța conducta. Pentru a extinde gâtul chitarei de la 1 la 2 inci pe corpul chitarei, țeavă și umpleți gâtul cu glazură neagră. Cu glazură de vanilie albă, țeavă și completați designul contrastant pe corpul chitarei. Pe design alb, țeavă dreptunghi negru aproximativ 1 inch de la sfârșitul gâtului pentru a crea pickup. Cu glazură gri, țeavă pe freturi, pod și orice accente suplimentare după dorință. Pentru șiruri, adăugați lemn dulce negru.
Adăugați bomboane mici de fructe la capetele șirurilor. Pentru reglarea cuielor, adăugați gumdrops. Pentru butoanele de pe corp, adăugați bomboane de fructe tropicale. Depozitați ușor acoperit.