Tort de ceapă Galeză
Tortul cu ceapă Galeză durează aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 250 de calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 67 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt, cartofi Maris piper, crenguță de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Poponari cu sos de ceapă (chiftele de porc în stil galez cu sos de ceapă), Cookie-Uri Galeze, și Biscuiți Galezi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți aproximativ un sfert din unt într-o tigaie mare, puneți la foc mediu. Transpirați ceapa cu puțină sare și crenguța de rozmarin. Gătiți încet la foc blând, cu un capac aprins timp de aproximativ 20 de minute.
Scoateți rozmarinul și lăsați-l deoparte.
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Curățați cartofii și tăiați-i imediat în felii subțiri de napolitane direct într-un castron care conține restul de unt cald. Se condimentează cu sare și piper. Cu cât cartofii sunt mai subțiri, cu atât felul de mâncare va fi mai bun. Nu le spălați odată ce sunt feliate, deoarece doriți ca tot amidonul să lipească cartofii împreună.
Tapetați o tigaie antiaderentă, antiaderentă, cu o rundă de pergament de copt.
Puneți cartofii cu grijă în vas într-un cerc, ușor suprapuse. Partea inferioară a tigaiei va deveni partea de prezentare. Continuați să îngrămădiți jumătate din cartofi, apoi adăugați ceapa topită. Deasupra cepei continuați cu cartofii până se epuizează. Puneți tigaia la foc mediu și începeți ușor să colorați fundul vasului timp de 5 minute, apoi transferați la cuptor și gătiți timp de 45-50 de minute până când cartofii sunt moi.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Inversați pe o farfurie de servire, apoi feliați în pene cu un cuțit foarte ascuțit.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tort în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "