Tort De Caș De Lămâie

Tort De Caș De Lămâie
Tortul de caș de lămâie necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 545 calorii, 5g de proteine, și 36g de grăsime per portie. Această rețetă servește 16. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină, coajă de lămâie, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Lemon Angel tort alimentar umplut cu caș de lămâie și zmeură proaspătă, Tort de șifon Meyer cu lămâie și ulei de măsline cu caș de mac de lămâie, și Lemon Caș-Topped Lamaie Tort + Blogiversary + Le Creuset Gresie Bakeware Set Giveaway pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți cașul de lămâie: într-un bol așezat peste o tigaie cu apă fierbinte, bateți împreună sucul de lămâie, untul, zahărul, ouăle și sarea până când untul se topește și amestecul se îngroașă și acoperă spatele unei linguri de lemn, aproximativ 25 de minute (nu lăsați-l să fiarbă). Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un alt bol și se amestecă în coajă. Acoperiți cu folie de plastic, apăsând direct pe suprafață, lăsați să se răcească la temperatura camerei, apoi refrigerați până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Faceți tort: Preîncălziți cuptorul la 177°. Mist 2 tigăi rotunde de tort de 8 inci cu spray de gătit și tapetați cu hârtie pergament. Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, praful de copt și sarea. Folosind un mixer electric la viteză medie, bateți untul până la moale. Adăugați treptat zahărul și coaja de lămâie și bateți până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 5 minute, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale și fundul bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați ouă pe rând, bătând bine înainte de fiecare adăugare. Se amestecă /3 de amestec de făină, apoi jumătate de smântână. Repetați, terminând cu ultimul / 3 din amestecul de făină. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Împărțiți aluatul între tigăi, răspândindu-se uniform.
5
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 25 de minute. Se răcește în tigăi pe grătar timp de 5 minute, apoi se transformă prăjiturile pe raft pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Faceți glazură: folosind un mixer electric la viteză medie, bateți împreună untul, crema de brânză și coaja până la lumină și pufos. Răzuiți părțile laterale și partea inferioară a bolului cu o spatulă flexibilă. Adăugați treptat zahăr. Continuați să bateți până la lumină și pufos. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei până când tortul s-a răcit. Dacă glazura devine prea caldă, refrigerați-o până se întărește, dar nu lăsați-o să devină prea rigidă pentru a se răspândi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Asamblați tortul: folosind un cuțit zimțat, feliați cu atenție ambele prăjituri orizontal în 2 straturi.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
8
Așezați un strat pe un platou.
9
Întindeți /3 de caș de lămâie peste tort. Se acoperă cu al doilea strat de tort și se întinde cu altul /3 de caș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
10
Așezați al treilea strat de tort deasupra și întindeți cu cașul rămas. Sus cu stratul final de tort. Partea superioară și părțile laterale ale tortului. Răciți tortul până la 2 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista