Tort de catifea roșie cu glazură de brânză cremă
Tortul de catifea roșie cu glazură de brânză cremă necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 1,42 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 458 calorii. 60 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Un amestec de făină de tort, ușor linguri de pudră de cacao, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de cookie nebunie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Catifea Roșie Cu Glazură De Brânză Cremă, Tort De Catifea Roșie Cu Glazură De Brânză Cremă, și Tort de catifea roșie cu glazură de brânză cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați două tigăi rotunde de tort de 8 inci cu coacere spray.In bolul unui mixer de stand sau într-un bol mare de amestecare folosind un mixer electric, unt de smântână, zahăr și sare până la lumină.
Adăugați vanilia și ouăle bătând la 30 de secunde după adăugarea fiecărui ou. Faceți o pastă de colorant alimentar și cacao și adăugați la amestecul cremos.
Adăugați zară și făină alternativ, bătând la viteză mică până când mixed.In o ceașcă mică, combinați sifonul și oțetul și lăsați-l să se spumeze.
Se toarnă amestecul de spumare în aluat și se amestecă până se amestecă. Se toarnă imediat în cele două tigăi de 8 inch și se coace timp de 27-30 de minute.
Lăsați să se răcească timp de 10 minute în tigăi așezate pe un raft. Răsturnați din tigăi și lăsați să se răcească complet. Faceți glazură.Bateți untul și crema de brânză până se omogenizează. Bate în vanilie.
Adăugați zahărul cofetarului încet, bătând până se omogenizează. Pentru un pic de tartness, bate în niște suc de lămâie.