Tortul de catifea roșie este un vegetarian rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 287 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, cacao, lapte de unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru ziua valentin. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Rulou De Tort Din Catifea Roșie, Tort din foaie de catifea roșie cu glazură clasică de catifea roșie, și Red Velvet Tres Leches Cake {Red Velvet Week}.
Instrucțiuni
1
Faceți tort: Preîncălziți cuptorul la 177°. aburiți o tigaie de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit. Cernem împreună făina, cacao, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Hârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă Zara, colorarea și vanilia într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-un castron mare, folosind un mixer electric la viteză medie, bateți smântâna, uleiul, untul și zahărul până devin pufoase, aproximativ 3 minute. Bateți ouăle pe rând, răzuind părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați jumătate din amestecul de făină, apoi amestecul de zară, apoi făina rămasă, amestecând după fiecare adăugare până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
5
Se amestecă oțetul și bicarbonatul de sodiu până când amestecul se scurge; pliați rapid în aluat. Răzuiți aluatul în tigaie și atingeți blatul pentru a sparge bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 30 până la 35 de minute. Așezați pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Faceți glazură: folosind un mixer electric la viteză medie-mare, bateți împreună crema de brânză, iaurtul, untul și vanilia până se combină bine. Bateți încet în zahăr. Se răcește timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
8
Când tortul este rece și glazura este răcită, întindeți glazura deasupra tortului. Păstrați la frigider până când este gata de servit.