Această rețetă face 12 porții cu 986 calorii, 8g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, ouă, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Rola De Tort De Catifea Rosie, Tort de foi de catifea roșie cu glazură clasică de catifea roșie, și Red Velvet Tres Leches Cake {Red Velvet Week} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți tortul: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți trei Tigăi rotunde de 9 inci și tapetați fundul cu hârtie pergament; ungeți pergamentul și praful cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Cerneti faina, cacao, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți zahărul granulat și ouăle într-un bol mare separat până când sunt combinate. Se amestecă treptat uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați amestecul de făină, alternând cu laptele de unt, începând și terminând cu amestecul de făină, amestecând bine după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia și colorantul alimentar roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A Alimentelor
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
5
Împărțiți aluatul uniform între tigăi și coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 40 de minute. Răciți prăjiturile în tigăi timp de 10 minute, apoi întoarceți-le pe rafturi pentru a termina răcirea; îndepărtați pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Faceți glazura: bateți crema de brânză și untul într-un bol mare cu un mixer până la crem. Bateți zahărul cofetarilor până când amestecul este neted. Bateți vanilia și nucile, rezervând 2 linguri nuci pentru garnitură. (Puteți face prăjiturile și / sau înghețarea cu până la 2 zile înainte; înfășurați prăjiturile în folie de plastic și refrigerați glazura.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Întindeți glazura între straturi, pe lateral și deasupra tortului.