Tort de casă de furnici cu glazură de Mascarpone de ciocolată
O porție conține 706 calorii, 7g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pudră de espresso, betty decoruri de decorare stropi de bomboane de ciocolată, vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Mexican De Ciocolată Cu Glazură Mascarpone, Espresso-tort cu strat de ciocolată cu ciocolată albă-glazură Mascarpone, și Tort de praline de migdale cu glazură de Mascarpone și scoarță de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi antiaderente). Pulverizați Tigăi rotunde de 2 (9 inci) cu spray de copt cu făină; căptușiți fundul cu hârtie pergament de gătit.
Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și ouă. Folosiți spatula pentru a amesteca ușor nuca de cocos și 1/2 cană de ciocolată se presară în aluat. Împărțiți aluatul uniform între tigăi.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie până când scobitoarea introdusă în centrul fiecărui tort iese curată. Prăjituri răcoroase în tigaie 15 minute.
Transferați prăjiturile pe rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 45 de minute.
Pentru a face glazură, folosiți cazan dublu pentru a topi ciocolata neagră. Se amestecă pudra de espresso cu biciul până se dizolvă. Puneți amestecul de ciocolată deoparte pentru a se răci.
Într-un castron mare, bateți brânza mascarpone, zahărul pudră și vanilia cu mixerul electric la viteză mică până la omogenizare. Adăugați ușor ciocolată răcită și continuați să amestecați la viteză mică până când se încorporează bine.
Pentru a asambla tortul, Așezați 1 strat de tort cu fața plată în jos pe placa de tort.
Întindeți 1 1/2 căni de umplutură deasupra stratului de tort.
Așezați al doilea strat de tort cu fața plată în sus peste umplutură.
Întindeți umplutura rămasă pe părțile laterale și deasupra tortului. Acoperiți întregul tort cu stropi de ciocolată de 6 până la 8 oz.