Reteta Tort de cartofi irlandez este gata în aproximativ 1 oră și 50 de minute și este cu siguranță o uimitoare vegetarian opțiune pentru iubitorii de alimente europene. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 539 calorii. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de scorțișoară măcinată, stafide, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sfântului patrick eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Un lan irlandez boxty (tort de cartofi), Tort de mere irlandez cu sos de Caramel de whisky irlandez, și Tort de cafea irlandeză cu whisky irlandez.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch. Cernem împreună făina, praful de copt, sarea, scorțișoara, cuișoarele și nucșoara. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Cuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună scurtarea și zahărul până la lumină și pufos. Bateți ouăle pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Cremă
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați amestecul de făină alternativ cu cartofii și laptele. Se amestecă nucile și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Stafide
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Nuci
4
Se toarnă într-o tigaie Bundt de 10 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 90 până la 120 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată.