Tort de Caramel Patti
Tortul de Caramel al lui Patti necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 283 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest desert. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, lapte, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Paella lui Patti, Patti ' s midii a la Mariniere, și Mătușa Patti BBQ fasole la cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inci.
Amestecați amestecul de tort, 1 cană de lapte, 1/2 cană de unt, ouă și 2 linguri de extract de vanilie într-un blender până când aluatul este neted, aproximativ 3 minute.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, aproximativ 30 de minute.
Încălziți 1/2 cană unt, zahăr brun deschis și zahăr brun închis într-o cratiță; aduceți la fierbere.
Adăugați 1/4 cană lapte și 1 linguriță extract de vanilie și reveniți la fierbere.
Scoateți cratița de pe foc și lingurați zahărul cofetarilor, aproximativ 2 linguri la un moment dat, în amestec folosind o lingură de lemn, amestecând după fiecare adăugare până când glazura este netedă.
Întindeți glazura peste tort.