Supă de Cannellini și Penne
Supa Cannellini și Penne ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6 și costă 2,37 USD pe porție. O porție conține 508 calorii, 35g de proteine, și 10g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ceapă, oregano, paste penne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Penne cu fasole Cannellini și hamsii, Paste Penne cu fasole Cannellini și Prosciutto, și Supă spumoasă de cannellini.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, rupeți carnea în bucăți cu o lingură.
Adăugați ceapa și usturoiul și amestecați des până când ceapa este șchiopătată, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulion, sos de roșii, vin, oregano, paste și 2 căni de apă. Amestecând des, aduceți la fierbere și gătiți până când pastele sunt doar fragede pentru a mușca, aproximativ 10 minute.
Clătiți, scurgeți și tocați grosolan rucola.
Adăugați rucola și fasolea în amestecul de paste. Se amestecă ocazional până când supa fierbe, aproximativ 3 minute.
Se toarnă în boluri și se adaugă brânză și piper după gust.