Tort De Cană Cu Latte Cu Condimente De Dovleac

Tort De Cană Cu Latte Cu Condimente De Dovleac
Această rețetă face 1 porții cu 1474 calorii, 18g de proteine, și 94G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.04 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 160 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați condimente de dovleac, zahăr, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Cană Cu Latte Cu Condimente De Dovleac, Dovleac Spice Latte Poke Tort, și Tort De Cafea Cu Latte Cu Condimente De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele într-o cană supradimensionată.
2
Se amestecă împreună cu un tel mic sau o furculiță. Dacă nu aveți o cană uriașă supradimensionată, împărțiți aluatul în două căni și gătiți-le separat.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Cuptor cu microunde la mare timp de 1 minut pentru cană mică și 1 minut 30 secunde pentru mare. Verificați coacerea. Cuptor cu microunde pentru intervale de 30 de secunde până la terminare. Am făcut-o pe a mea o porție uriașă și s-a făcut la 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
4
În timp ce tortul se răcește, faceți glazură. Bateți smântâna grea, cafeaua și zahărul la viteză mare până se formează peeks. Top pe tort când este răcit. De asemenea, puteți adăuga puțin mai multă scorțișoară peste glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate15
Revista