Tort De Cafea Streusel

Tort De Cafea Streusel
Tort de cafea Streusel ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 14. Acest mic dejun are 309 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 5 minute. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de zahăr, bicarbonat de sodiu, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, care nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Tort de cafea cu mere Streusel (Topping de pecan Streusel), Tort De Cafea Streusel, și Tort De Cafea Streusel.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă de unt și zahăr până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
3
Combinați făina, praful de copt și sifonul; adăugați la amestecul de cremă alternativ cu smântână, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
SmântânăSmântână
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
4
Lingurați jumătate de aluat într-un 10-in uns. tigaie tub.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Combinați ingredientele de topping; presărați jumătate peste aluat.
6
Adăugați aluatul rămas și toppingul.
7
Se coace la 350 de euro timp de 45 de minute sau până se termină. Se răcește în tigaie pe grătar timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigaie pentru a se răci complet. Pentru glazură, combinați toate ingredientele până se omogenizează; stropiți peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tortul de cafea. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Revista