Tort De Cafea Polonez

Tort De Cafea Polonez
Tortul de cafea polonez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 57G de grăsime, și un total de 2340 calorii. Această rețetă servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți drojdie activă, zahăr, apă caldă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este destul de bun. Încercați Tort de cafea de modă veche-acoperit cu un topping streusel, acest tort de cafea este irezistibil, Tort De Sfeclă Poloneză, și Tort Polonez Cu Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 10 minute. Încălziți laptele într-o cratiță mică până când bulează, apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se amestecă în 1 cană de unt până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Se lasă să se răcească până se încălzește.
5
Într-un castron mare, bateți împreună ouăle și 1 1/2 căni de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se amestecă nucșoara, extractul de portocale, extractul de vanilie și amestecul de drojdie. Se amestecă 3 căni de făină și sarea. Se amestecă 1/3 din amestecul de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Extract De PortocaleExtract De Portocale
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
LapteLapte
SareSare
7
Se amestecă amestecul de făină și lapte rămas în două adaosuri alternative. Acoperiți vasul și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Într-un castron mic, pregătiți toppingul tăind împreună 1/2 cană de unt și 2/3 căni de zahăr până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor 3 tigăi Bundt de 10 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Împărțiți aluatul în tigăile pregătite și presărați cu amestecul de topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute, până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții3
Scor De Sănătate46
Revista