Tort De Cafea Graham Streusel
Tortul de cafea Graham Streusel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Această rețetă servește 15. O porție conține 388 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de amestec de tort, ouă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Tort De Cafea Graham Streusel, Tort De Cafea Graham Streusel, și Tort de cafea streusel cu mere (topping streusel pecan).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inch. Faceți streuselul: într-un castron mediu, combinați firimiturile de cracker graham, nucile, zahărul brun și scorțișoara. Se amestecă untul topit. Pune deoparte.
Într-un castron mare de amestecare, combinați amestecul de tort, apa, uleiul și ouăle. Bateți la viteză mică cu un mixer electric doar până la umezire. Bateți cu viteză medie timp de 2 minute mai mult.
Întindeți 1/2 din aluat într-o tigaie unsă de 9x13 inch.
Se presară 1/2 din amestecul streusel. Întindeți cu grijă restul de 1/2 din aluatul de tort peste streusel și presărați cu streuselul rămas.
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă iese curată. Se răcește ușor, apoi se strecoară cu glazura de zahăr pudră. Cel mai bine dacă este servit cald. Face 12 până la 16 porții.
Pentru a face glazura: într-un castron mic, combinați zahărul cofetarilor cu aroma de vanilie și unt.
Adăugați câteva picături de apă până obțineți consistența stropitoare.