Tort De Cafea Cu Vârtej De Cireșe
Cherry Swirl tort de cafea ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 18 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 120 calorii. Un amestec de zahăr pudră, amestec, umplutură de plăcintă cu cireșe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort De Cafea Cu Vârtej De Cireșe, Tort Cu Vârtej De Cafea, și Tort De Cafea Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. Ungeți fundul și părțile laterale de 1 tigaie (15x10x1-inch) sau 2 tigăi pătrate (9 inci) cu spray de scurtare sau de gătit. Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele tortului de cafea, cu excepția umpluturii plăcintei; bate energic cu lingura 30 de secunde.
Întindeți două treimi din aluat (aproximativ 2 1/2 căni) în tigaie de 15x10 inci sau o treime din aluat (aproximativ 1 1/4 căni) în fiecare tigaie pătrată.
Întindeți umplutura de plăcintă peste aluat (umplutura poate să nu acopere complet aluatul). Aruncați aluatul rămas cu linguri pe umplutura de plăcintă.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Meanwihle, într-un castron mic, amestecați ingredientele glazurate până când sunt netede și suficient de subțiri pentru a stropi.
Stropiți glazura peste prăjitura caldă de cafea.
Se servește cald sau rece.