Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de cafea cu smântână-piersică. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 9 porții cu 153 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lapte, frișcă, amestec original și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tort De Cafea Cu Smântână, Tort De Cafea Cu Smântână, și Tort De Cafea Cu Smântână.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 191°. se amestecă împreună Bisquick mix, lapte, 3 linguri de zahăr și untul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Unt
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Se întinde în tigaie pătrată ungară, 9x9x2 inci. Aranjați felii de piersici deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se amestecă 1/4 cană de zahăr și scorțișoara; se presară peste piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Zahăr
4
Se amestecă smântâna și oul; stropiți deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Ouă
5
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în tort iese curată.