Tort de cafea cu scorțișoară III

Tort de cafea cu scorțișoară III
Cinnamon Coffee Cake III ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 43 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 360 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, extract de vanillan, scurtare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 18%. Încercați Tort de cafea cu scorțișoară cu cafea-mate Extra dulce și cremos, Tort De Cafea Cu Scorțișoară, și Tort De Cafea Cu Scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 10 inci. Cerneti impreuna faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, cremă împreună scurtarea și zahărul până la lumină și pufos. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați smântâna și vanilia. Bateți în amestecul de făină, doar până când este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă jumătate din aluat în tigaia pregătită. Într-un castron mic, combinați zahărul brun și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
4
Presărați jumătate de amestec peste aluat.
5
Adăugați restul de aluat și presărați cu restul de topping. Cu vârful unui cuțit, rotiți ușor prin aluat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 până la 50 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
7
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe un suport de sârmă și se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista