Tort De Cafea Cu Rubarbă Cu Căpșuni

Tort de cafea cu rubarbă de căpșuni ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 151 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de extract de vanillan, zahăr, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Cafea Cu Rubarbă Cu Căpșuni, Tort De Cafea Cu Rubarbă Cu Căpșuni, și Tort De Cafea Cu Rubarbă Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță mare; amestecați rubarba și căpșunile și aduceți la foc mic la foc mediu. Gatiti pana se ingroasa, aproximativ doua minute.
Se ia de pe foc, se amestecă sucul de lămâie și se lasă să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de 9x13 inci.
Combinați 3 căni de făină, 1 cană de zahăr, praf de copt și bicarbonat de sodiu într-un castron mare.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Bateți împreună ouăle, Zara și vanilia într-un castron separat. Se amestecă amestecul de ouă în făină până se umezește. Puneți două treimi din aluat în tigaia pregătită; se întinde uniform pe umplutura răcită, apoi se acoperă cu aluatul rămas.
Într-un castron mic, combinați 3/4 cană de zahăr și 1/2 cană de făină și tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere; presărați firimituri topping peste aluat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toppingul este maro auriu și un tester introdus în centru iese curat, 45 până la 50 de minute. Se răcește pe un suport de sârmă.